värmepumpar

Värmepumpar

Hem » Värmepumpar

Vi har totalentrepenad och sköter hela jobbet!

Det finns värmepumpar installerade av oss över hela Skåne och delar av Blekinge. Det spelar ingen roll om du bor i eller utanför Kristianstad, Höör, Hörby eller orter som Sölvesborg, Bromölla, Hässleholm, Simrishamn eller Ystad, alla är välkomna att kontakta oss.

Vi tar totalansvar och arbetar med en nöjd-kund-garanti. Finns det önskemål besöker vi dig gärna för att lämna en offert och en gratis besparingskalkyl innan du beställer en värmepump. Detta för att du ska veta hur mycket pengar just du kan spara med en värmepump.

När du beställt din anläggning kan du lugnt luta dig tillbaka. Vi samarbetar med skickliga maskinentreprenörer för de arbeten vi inte utför själva, och det är alltid Everöds Elbyrå som du har kontakt med och som ansvarar för arbetet. När vi installerat din anläggning släpper vi inte kontakten med dig utan följer upp med en funktionskontroll och en genomgång.

Vi utför dessutom konverteringar från direktverkande el till vattenburna system med våra egna VVS-installatörer.

Eftersom vi är ett auktoriserat serviceombud för IVT:s värmepumpar erbjuder vi jour vintertid. För dig är det en trygghet att veta att vi finns tillgängliga om du skulle ha oturen att få ett driftstopp.


Är du nyfiken på hur mycket du kan spara med en värmepump?

Du får utan kostnad en besparingskalkyl och förslag på värmepump för ditt hus. Klicka nedan för att fylla i och maila svarstalongen så tar en av våra säljare kontakt med dig så fort som möjligt.

Intresseanmälan »


Vi erbjuder dig ett av marknadens bredaste utbud av värmepumpar fyllda med den senaste tekniken som kombinerar effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi. När du köper en värmepump från oss på IVT ingår marknadens mest omfattande garanti med 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen.


Värmepump billigast i jämförelse.

Kurva vpDen nedersta gröna kurvan visar priset för el per kWh för värmepump jämfört med bland annat direktverkande el, pellets och fjärrvärme. Källa Svenska Kyl & Värmepump-föreningen, februari 2016.

Här finner du IVT:s utbud av värmepumpar indelat efter olika värmekällor, allt för att göra det enklare för dig att hitta.

1 2 3 4 5

Forsakring

nojdkund