Laddboxar för elbilen

Nyttja det nya ROT-avdraget för Grön Teknik
50% skatteavdrag för arbete och material direkt på fakturan

Laddning av elbilar i ett vanligt eluttag kan innebära en brandrisk. Kablarna klarar sällan den höga belastning som kan uppstå och risken för överhettning och brand blir då stor.
Välj därför alltid en trygg och säker laddbox för ditt hem och din bil. Vi både säljer och installerar framtidssäkrade 3-fas laddboxar så att du har rätt utrustning även för den kommande generationens elbilar.
Laddboxen uppfyller även alla krav för att kunna utnyttja det nya skatteavdraget för grön teknik och du får då 50% för arbete och material avdraget direkt på fakturan.

I takt med att allt fler elbilar och laddhybrider rullar runt i Sverige vaknar också behovet att kunna snabbt och säkert.
Everöds Elbyrå har i samråd Länsförsäkringar tagit fram ett standardpaket för elbilsladdning.
Vi installerar alltid med lastbalansering och energimätare för att utesluta risken att huvudsäkringar löser ut.
Det finns möjlighet att välja till många smarta lösningar.

GARO Laddbox med DC-övervakning överträffar allt när det gäller kontroll, säkerhet och funktion.
Den snygga designen kan placeras både inom- och utomhus, vid villor, flerfamiljsbostäder och arbetsplatser.
Den har WiFi med smarta funktioner som ger full kontroll på förbrukningen.
Med lastbalansering överbelastar den inte huvudsäkringen.
Du kan enkelt ladda både 1-fas och 3-fas upp till 22kW.

 

Garo laddbox med 5 meter fast kabel

GAROs kompletta laddboxar för trefasladdning. I laddboxen sitter ett kommunikationskort för att aktivera många smarta extra funktioner. Kan kompletteras med RFID-läsare. De är alltid skyddade mot DC-felströmmar enligt internationella standarder. Dynamisk lastbalansering i flera nivåer ingår, den reducerar automatiskt fordonets laddström och skyddar därmed huvudsäkringen. Komplettera med GARO Modbus 1-fas/3-fas energimätare i elcentralen för aktivering. Laddbox typ2 fast kabel 22kW. DC-felövervakning med mätare

Läs Produktblad

Garo Laddbox utan kabel

GAROs kompletta laddboxar för trefasladdning. I laddboxen sitter ett kommunikationskort för att aktivera många smarta extra funktioner. Via regelbundna mjukvaruuppgraderingar görs nya funktioner tillgängliga. Kan kompletteras med RFID-läsare. De är alltid skyddade mot DC-felströmmar enligt internationella standarder. Dynamisk lastbalansering i flera nivåer ingår, den reducerar automatiskt fordonets laddström och skyddar därmed huvudsäkringen. Komplettera med GARO Modbus 1-fas/3-fas energimätare i elcentralen för aktivering. Laddbox typ2 EV-uttag 22kW. DC-felövervakning med mätare

Läs Produktblad