Luft/luftvärmepumpar

Värmepumpar luft/luft, eller kort och gott luftvärmepumpar, omvandlar kall utomhusluft till varm inomhusluft – eller vice versa. En luftvärmepump använder energin i uteluften för att sprida värme i ditt hem. Och den gör det lika väl vid nollstrecket som vid minus 30. Men den tysta fläkten kan även ge skön svalka under sommaren.

Vår leverantör IVT utvecklar luftvärmepumpar speciellt avsedda för det nordiska klimatet. En varvtalsstyrd luftvärmepump anpassar effekten automatiskt efter husets värmebehov och producerar bara det som behövs vid varje givet tillfälle. Det innebär också att elnotan blir lägre. Har du direktverkande el idag kan du sänka dina värmekostnader med så mycket som 50 procent genom att installera en IVT Nordic Inverter luft/luftvärmepump.

Våra energisnåla luftvärmepumpar från IVT håller dessutom luften ren och fräsch. En unik joniseringsteknik eliminerar virus, bakterier, mögel och allergener. Tobaksrök och avgaser likaså. Om du vill ha ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat får du både rätt temperatur och effektiv rengöring med en luftvärmepump. Perfekt även för underhållsvärme i sommarstugan!

IVT luftvärmepumpar finns i flera stilrena och kraftfulla modeller för allt från små fritidshus till stora villor. Du kan läsa mer om de olika varianterna i produktbladen här intill.

Är du nyfiken på hur mycket du skulle kunna spara med en värmepumpinstallation? Kontakta oss på Everöds Elbyrå så berättar vi mer!

IVT Aero 900

Den största och mest avancerade medlemmen i Aero-serien är särskilt utvecklad för stora hus. Med rörelsesensorn IntelligentEye och UltraWide luftspridning klarar den att värma upp riktigt stora ytor på ett imponerande sätt.

Se produktblad

IVT Aero 800

Med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt, passar Aero 800 in i de flesta mellanstora till stora villorna. För dig som har direktverkande el innebär ett byte till Aero 800 sänkta värmekostnader med upp till 50 procent.

Se produktblad

IVT Aero 600

Det högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-serien är Aero 600 kompatibel med appen IVT Anywhere II och har funktion för 10-gradig underhållsvärme.

Se produktblad