Solceller med trygg helhetslösning

Trygga och säkra installationer

Everöds Elbyrå installerar trygga och säkra solcellsinstallationer anpassade precis utefter dina förutsättningar och behov. Solcellsanläggningarna håller högsta kvalitet, i allt från material, installation till driftsäkerhet. Våra experter ger dig trygghet före, under och efter installationen.

– Allt med egen utbildad och certifierad personal.

Med solceller och energi från solen kan du producera el till självförsörjning och dessutom även sälja och tjäna pengar på överskottet. Solenergi lönar sig inte bara ekonomiskt utan gynnar också miljön och klimatet. Solceller till hus och fastigheter blir alltmer efterfrågat, särskilt i Skåne där de generösa soltimmarna ger möjlighet till extra bra lönsamhet.

Trygg installation av solpaneler

Trygghet och säkra installationer är viktiga värdeord för oss. Vi har alla certifieringar och utbildningar som krävs, och tar ansvar för hela arbetet: Från rådgivning och kalkyl, till montering och service. Du slipper mellanhänder och kan ha en nära kontakt med vårt team. 
Vi tycker nämligen att den personliga relationen med dig som kund är väldigt viktig.

Om du letar efter rådgivning om solceller och vill ha en erfaren, kunnig och trygg leverantör finns vi här för dig. Everöds Elbyrå har en personalstyrka med mycket erfarenhet och engagemang. Ring eller skriv gärna till oss, eller besök vår butik och visningsanläggning i Everöd utanför Kristianstad för att titta på solcellerna och se hur de fungerar i drift.

Fördelar med att skaffa solceller

Det finns en mängd fördelar med att skaffa solceller till din villa, företagsfastighet, eller industri. Everöds Elbyrå utför alla typer av solcellsinstallationer och hjälper dig att ta fram den bästa och mest lönsamma lösningen för dig.

Vi installerar i större delen av nordöstra Skåne och delar av Blekinge. 
Kristianstad, Åhus, Hässleholm, Östra Göinge, Höör, Eslöv, Bromölla, Sölvesborg, m.fl.

Den största fördelen med solenergi är kanske framför allt att valet att producera egen el som ger en stor ekonomisk besparing. Sen att man även gör en fin insats för miljön och klimatet värmer extra gott i hjärtat.


Vi har stor expertis när det gäller att anpassa solcellsanläggningar till fastigheter så att solenergin ger högsta effektivitet, hållbarhet och lönsamhet.

Här listar vi några av alla fördelar med solceller:

Varför väljer kunder Everöds Elbyrå för solcellsinstallation?

På Everöds Elbyrå tar vi ansvar för arbetet hela vägen. Oavsett om det gäller installation av en ny värmepump, solcellsanläggning eller laddbox. Eller kanske en kombination av alla tre!? Vi hjälper dig med rådgivning, kalkyl, anmälan till nätägaren, installation, service och ansökan till att få grönt teknik-avdrag.

Vi ser det unika i varje projekt och bryr oss om att bygga upp en bra kontakt och långa relationer med dig som kund. Visste du att vi har gjort elinstallationer sedan 1965? Nya kunder kommer till oss, och gamla stannar kvar, tack vare tryggheten vi kan ge med vår långa erfarenhet och breda kunskap.

Hur utmärker sig vår kunskap?

Det finns många nya företag som erbjuder energi- och värmelösningar, och det är ofta svårt att veta vem man ska lita på. Hos oss finns erfarenheten med sedan länge och vi är glada över att erbjuda helhetslösningar med rådgivning, material, installationer och service.

  • Kunskapen finns i vår egen verksamhet – vi har inga mellanhänder utan våra anställda medarbetare utför alla delar av processen.
  • Att inte ha några mellanhänder gör det både tryggare och enklare för våra kunder.
  • Vi värnar väldigt mycket om att bygga bra relationer så att du ska känna full trygghet och lita på att vi levererar den bästa lösningen. Det ger ett mervärde både för oss och för dig som kund!

Kundrelationer betyder allt för oss

Vi bryr oss om våra kunder och att bygga relationer som håller. Det gör vi genom att använda vår långa erfarenhet och vårt engagemang. Vi vill vara ett stöd under hela resan – solceller är en installation som ska sitta på huset under många år, och då är det viktigt att du vet att vi finns kvar. Vi har varit verksamma i snart 60 år och tänker fortsätta i minst 60 år till!

Producera egen el med solceller

Att allt fler väljer att installera en solcellsanläggning är knappast en slump. Investeringen är lönsam, samtidigt som omställningen till förnybar energi är nödvändig för vårt klimat och samhällets hållbarhet. Solceller och solpaneler höjer dessutom värdet på fastigheten. Det är en investering som säkrar el till ditt hem under en lång tid.

Med elen som en solcellsanläggning producerar kan du till exempel driva din värmepump som på ett effektivt värmer ditt hus, ladda din elbil eller varför inte unna dig luftkonditionering för varma sommardagar.

Hög driftsäkerhet – minimalt med underhåll

Solcellsanläggningar kräver väldigt lite service och underhåll. Solpaneler har också oerhört hög driftsäkerhet och en livslängd som normalt beräknas till minst 30 år, men många anläggningar kan fungera effektivt längre tid än så.

Därför gör vi hembesök

Alla fastigheter och hus har olika förutsättningar när det gäller produktionen av el från solenergi. Det finns ingen generell lösning som passar bäst överallt, utan det är viktigt att titta på de unika förutsättningarna för varje ställe. Därför vill vi alltid göra hembesök innan vi offererar en solcellsanläggning.

  • Vid hembesök hittar vi en optimal lösning för just din fastighet.
  • Vi kan se precis hur monteringen ska se ut för bäst resultat och går noggrant igenom förutsättningarna.
  • Efter besöket får du en offert baserad på besiktningen. Det blir inga otrevliga överraskningar vid installationen utan du vet exakt vad du kan vänta dig.

Vi fixar hela installationen eftersom vi har kunskapen, utrustningen och alla behörigheter som krävs. Vi tar hand om hela projektet vid installation: från start till slut och erbjuder även övervakning och eventuell service. Vi har egen personal med bland annat utbildade projektörer, elektriker och takmontörer. Du har bara en kontakt under hela projektet, vilket ger trygghet och bra inblick i arbetet.

Kostnadsfri anmälan till elnätägaren

Du får kostnadsfri hjälp med för- och färdiganmälan till nätägaren av oss. För- och färdiganmälning är ett krav för att få installera och driva solcellsanläggningen, efter avslutad installation får du din elmätare programmerad så att du kan sälja överskottselen.

Kvalitetsprodukter till solenergin

Vi använder enbart produkter av högsta kvalitet och material som är godkänt av både Elsäkerhetsverket och nätägarna. Du får en tålig anläggning som är anpassad till det svenska klimatet och de unika förutsättningar som finns för din fastighet. Solpanelerna och produkterna har hög driftsäkerhet och effektivitet, med bland annat solcellsmoduler från Q-cell som är en av världens ledande tillverkare, och växelriktare från Tyska SMA, optimerade för svenska förhållanden.

Få grönt skatteavdrag för solceller

Du kan från den 1 januari 2021 få statligt stöd för installation av solceller, Grön teknik-avdraget täcker 15 procent av material- och arbetskostnaden. Du får avdraget direkt vid köpet och slipper därför ansöka om det i efterhand.

Kontakta oss för rådgivning och installation av solceller

Är du intresserad av att investera i solpaneler? Ring, mejla eller besök oss idag så kan vi se till att hitta den bästa lösningen.

Referenser

Everöds El var mycket seriösa och visade gott kunnande. Framför allt gjorde de det jobb som vi kom överens om och dessutom på utsatt tid. Vill verkligen rekommendera dem.

Tofta bil

22 moduler, 5,7 kW

Åhus

30 moduler, 8,5 kW

Gärds Köpinge

330 moduler, 86 kW

Everöd

52 moduler, 13,5 kW

Helsingborg

16 moduler, 4,3 kW

Höör

60 moduler, 15,6 kW

Vinslöv