Vätska/ vattenvärmepumpar

En vätska/vattenvärmepump nyttjar solenergin som finns lagrad i marken för att sprida vattenburen värme i ditt hem – även när det är isande kyla utomhus! Vår leverantör IVT utvecklar energisnåla värmepumpar avsedda att prestera på topp i det nordiska klimatet. Med en värmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Därtill får du superb driftsäkerhet, marknadens tryggaste garanti och snabb service om någonting mot förmodan skulle ske. Mer information om våra berg/jord- och vattenvärmepumpar finner du i produktbladen här intill.

Everöds Elbyrå är certifierad återförsäljare av IVT värmepumpar i Skåne med omnejd och utför auktoriserade värmepumpsinstallationer i hela regionen. Vill du veta vilka möjligheter som finns i just ditt område? Boka in ett kostnadsfritt hembesök så kikar vi!

Huruvida du ska välja en värmepump för vatten, jord- eller bergvärme beror främst på förutsättningarna kring fastigheten. Bergvärme tas via ett cirka 100 meter djupt borrhål i berggrunden. En jordvärmepump hämtar energi via en slang som grävs ned strax under markytan. Grundvattenvärme är ett annat alternativ. Då borras också ett hål i marken, men inte lika djupt som vid bergvärme. Om du har en sjötomt kan det vara en god idé att ta energin från sjöbottnen.

Hör av dig till oss på Everöds Elbyrå så hjälper vi dig att hitta den bästa värmelösningen för ditt hem!

Kontaktpersoner

Albin

Säljare Everöd
albin@everod-el.se

Jimmy

Säljare Höör jimmy@everod-el.se

Produkter

GEO 500

IVT Geo 500 introducerar en helt ny användarupplevelse som är mer självklar än någonsin tidigare. Lika intuitiv som din smartphone – och med samma höga designnivå. På insidan ger den effektiva inverterkompressorn en jämn värmeproduktion som maximerar din besparing.

Greenline HE

Greenline HE

IVT Greenline HE är utrustad med den senaste generationens lågenergi-cirkulationspump. Det gör att värmepumpen kräver mindre el för att värma ditt hus.

Premiumline HQ

Premiumline HQ

För dig som bryr dig om miljön är IVT PremiumLine® HQ helt rätt val. Det är tillsammans med systermodellen IVT Premiumline® HE den enda berg-, jord-, sjövärmepumpen på marknaden som klarar de höga kraven för att miljömärkas med Svanen.