Luft/vattenvärmepumpar

Värmepumpar luft/vatten hämtar energi direkt från uteluften och omvandlar den till vattenburen värme. Du får i princip samma fördelar som med bergvärme, men slipper borra eller gräva på tomten. Det ger en snabb och smidig installation som lönar sig från första stund. Vår trogna leverantör IVT har alltid lagt fokus på att utveckla kostnadseffektiva och driftsäkra värmepumpar som fungerar optimalt i det nordiska klimatet.

En IVT luft/vatten värmepump anpassar sig automatiskt efter husets uppvärmningsbehov. Den fortsätter leverera energisnål värme, även om utetemperaturen närmar sig minus 20 grader. När det blir varmare ute går kompressorn ned på sparlåga, vilket betyder att den drar ännu mindre el. Med en IVT värmepump kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent. I produktbladen här intill kan du läsa mer om våra värmepumpar luft/vatten.

Väljer du att köpa luft/vatten värmepump via oss på Everöds Elbyrå kan du känna dig trygg. Vi är auktoriserade återförsäljare för IVT och hjälper dig hela vägen från produktval till färdig installation. I köpet ingår dessutom branschens mest förmånliga garanti – 6 år på pumpen, 10 år på kompressorn.

Vill du veta mer om fördelarna med en värmepump installation och bor i Skåne – tveka inte att kontakta oss!

 

 

Air X

IVT AirX är en av marknadens absolut effektivaste värmepumpar. Faktum är att besparingen kan jämföras med bergvärme. Skillnaden är att du slipper borra och får en betydligt billigare installation och snabbare återbetalning.

Se produktblad